Ballet en Musicalschool La Danse
/


"totaal-theater" in optima forma !

 

Musical

{}


Hou jij van zingen, dansen en acteren? dan is de Musicalschool van La Danse zeker iets voor jou!

Vanuit plezier en humor kom je er achter hoe het is om als een ster te schitteren in een musical. Tijdens de lessen leren wij je samenwerken, personages te ontwikkelen, improviseren, spelen vanuit je verbeelding, grenzen te ontdekken en je muzikaliteit te ontwikkelen. In de musicalschool krijg je les van een ervaren choreograaf/dansdocent en een regisseur/zangcoach die je alle kneepjes van het theatervak zullen aanleren. 

In de musicallessen werken we met een musicalscript en een rolverdeling en leren wij je acteren, dansen en zingen met professionele orkestbanden en draadloze headset microfoons. De leerlingen van de musicalschool van La Danse zingen dan ook echt, want voor playbacken moet je niet bij La Danse zijn! Jaarlijks presenteren wij een wervelende en gevarieerde voorstelling waarin alle leerlingen schitteren voor publiek in een professioneel theater. 

Omdat de lesstof bestaat uit de disciplines dansen, zingen en acteren, voegen wij met regelmaat de musicallessen samen waardoor er meer tijd is om te repeteren en onze leerlingen tot twee en een half uur musicaltraining krijgen. 

De musicalschool kan je volgen vanaf 7 jaar bij La Danse op de zaterdag in Essen. 


Musical

Voor onze komende theaterproductie zijn wij nog op zoek naar naar extroverte talenten met lef en energie, Want het instuderen van een musical vraagt best veel, zeker met de vele acteerteksten, choreografieën, liedjes en onze dynamische aanpak. 

Je zal bij onze Musicalschool dan ook veel leren. Wat je goed kunt gebruiken voor het ontdekken van je talenten en ontwikkelen van je zelfverzekerdheid, uitstraling en muzikaliteit.

Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan aan voor een auditie in onze studio.